Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

17-01-2021

Anne Katinka Krogsbæk

Jeg har fået et fantastisk råd sidste år af Lone ,det har jeg fulgt . Det har gjort at jeg det sidste år har været på rejse med mig selv. Det har haft en kæmpe betydning ,jeg har fået et kæmpe overskud ,fået en god ven, og slutteligt har jeg fået mit drømmejob.
Generelt er jeg et stort smil og jeg shiner . Det hænder jeg falder over et lille bump ,men jeg er hurtigt tilbage på banen. Ligesom jeg har søgt et hurtig råd og det virker bare så godt for mig . Tusind tak for din hjælp og din hjertelige hjælp .

Hjemmeside 01-09-2019

Anders Madsen

Har oplevet dig på klods hold, du er godt nok dygtig til det du laver, kan klart anbefales med alle som har interesse indenfor feltet!

Hjemmeside 07-06-2018

Pernille

Healing, wellness og ansigtsbehandling det er livet.

Hjemmeside 08-11-2016

Henning

Vejen faldt lige forbi. Dejlige billeder og flot hjemmeside :-)

Hjemmeside 25-03-2011

Tanja

Super at se så meget du har gjort ud af hjemmesiden. Meget flottere end de fleste standard hjemmesider. :-)

Hjemmeside 14-05-2010

Morten Rene Pederzen

Flot side, mange spændende ting og sager og kreativt

14-04-2010

Melanie Larsen

Hej Lone
Sikke en fin hjemmeside du har lavet. Hvor er du dygtig til at udtrykke dig igennem dine projekter. Det er meget flot.
Knus fra Melanie.

Hjemmeside 10-03-2010

cille

tusinde takker for kigget, var egentlig bare inde for at surfe efter lidt inspiration til oprettelse af egen gæstebog, men må sige du er vildt dygtig,intereserer mig normalt ikke for kunst, men dine billeder er vildt imponerende :)

20-11-2009

Marianne Grønkjær Rasmussen

Hej Lone.. Jeg er vild imponeret over alt det du laver. Din kreative side er virkelig kommet frem. Du er enorm dygtig. Kommer ud og kigger det en dag når jeg er i Randers.. Knus og mange tanker Marianne

05-11-2009

Yvonne

Hej
Jeg har lige været på din hjemmeside og hold da op hvor er den bare flotJeg er bleven tosset med det du kander Mosaik og dine armbånd er det noget du har til salgJeg ønsker dig og din familie em god weekend mange knus fra Yvonne Sønderjylland

Hjemmeside 29-09-2009

Henrik V Fisker

Hej Lone. Tak for rundturen på den mest fantastiske hjemmeside. Du er dejlig og god, men kan se dine kreative evner er langt størrer end mine, jeg er jo kunstner i havekunst og du er så sandelig i mosaik. Laver du kun dine egne ting/møbler eller tager du ordre ind?.
Kan du og Hennig have en fantastisk uge, and go for it. Vi ses.
Med Venlig Hilsen
Henrik Vincents Fisker

01-09-2009

Mette

Hej søde Lone, har lige været inde og lure din smukke hjemmeside sammen med din skønne søster ;) Hold da op, sikke nogle super flotte ting... Er meget imponeret for du er bare dygtig :) Knus fra Mette!

26-08-2009

Lone

Hej Lone.
Det er da helt vildt alt det du har gang i, er vild med dine smykker, de er flotte. Håber at alt er vel hos dig?. Knus og tanker fra Lone ( skal hilse fra Eigil )

22-08-2009

Bettina Mikkelsen

Jamen LOOOONNEE....du er jo fantastisk. Hvor er der sket meget i din kreative udvikling bare det sidste år. Det er da vist tid til, at vi skal komme et smut ud og snuse :)

Knus

20-08-2009

Henning

Hej Skat

Hvor er det dejligt at se dit smukke væsen komme til udtryk gennem så mange forskellige flotte kreationer!
Du er en kunstner - multikunstner så det basker!
Knus din kæreste

17-08-2009

Suzanne

Hej Smukke

Jeg har altid været dybt imponeret over dit arbejde, og det glæder mig meget at se du har lavet en hjemmeside så vi andre kan få glæde af det også.
Alle de bedste tanker fra mig til dig. Knus

31-07-2009

Lone

Hej Alle
Jeg håber i vil skrive lidt i min gæstebog nu i er her.....et par ord luner og får smilet frem.... På forhånd 1000 tak.....;0)

30-07-2009

Lene Frederiksen

Hej Lone :-) Super flotte ting du laver og hvor er mit gamle bord blevet flot, du er saftsusme dygtig.
Lune hilsner herfra Bjerring