https://calendly.com/malounafree/thaistick-fodmassage

Thai Stick punkt fodmassage

 

kan nu efter endt kursus tilbyde denne fantastiske massage, der med sine teknikker blandt andet udrenser, så du kommer af med affalds - giftstoffe, som giver dig et flow af velvære, åbner op for tilstrømninger til hele dit legeme, og afhjælper uregelmæssigheder i dit system. 

 

Jeg har fået den tillært af min mentor som har taget teknikerne med hjem fra wat Po Thai medical school Thailand.

 

Lidt egen historie

 

Jeg har selv været på stedet, da jeg var på min rejse i Buddhas fodspor gennem Indien, Nepal og Thailand i 7 uger, hvor jeg oplevede mystikken og kunsten fra Asiens ældgamle teknikker der er over 3000 år gammel, jeg fik den ære at være ved Tibetanske læger og oplevede hvordan deres lægevidenskab med  sammensætninger af urter og olier, der gjorde en effektiv og meget hurtigere virkning på mine skavanker, ved svøb af klæder af urter og mixtur af sirup, følte jeg mig tryg og healet, en helt anderledes måde end den lægevidenskab jeg kender til herhjemme, og min forundring over hvordan de med tryk som akupunktur, kunne sige præcis hvad jeg fejlede, det fascinerede mig meget.

 

Jeg var også så priviligeret at få adgang på et universitet i Indien, hvor De gemte gamle læge skriftruller der var over 5000 år gammel, og som de stadigvæk brugte som studie, de studerende sad og læste i 7 år til læger, og brugte stadigvæk tusind år gamle viden og visdom, det var så fantastisk, og da jeg selv på en rejse fik denne thai stick behandling, var det et stort ønske for mig at lære den, da den havde en effektiv virkning på mine skavanker, er så taknemmelig og beæret over, at jeg nu kan udføre blot en lille del af det, de i Asien har gjort i tusinde af år.

 

Thaistick  Massage er en energisk og alsidig massageteknik, der foregår i et rytmisk bevægelses-mønster med en pind, og hvor dine fødder bliver svøbt ind i klæder med olier, som  er en ældgammel teknik og giver healende effekt. 

Der bliver også givet en let håndmassage. 

 

fodmassagen kan også bruges til børn, den afhjælper barnet og giver jordforbindelse, børn med særlige behov såsom ADHD, har også godt af dens beroligende virkning.

 

Massagen varer cirka 1 time 

 

Der kan vælges 90 min.

så der også indgår en 

Let Ayurveda Massage Terapi.

 

Hovedbunds massage, skuldre, nakke og ansigt

 

Ifølge Ayurveda, er massagen en speciel teknik der renser lymfesystemet og styrker hårrødderne. Massagen gives i hovedbunden, hals og skulder. Den er fantastisk til afslapning og forbedring af blodcirkulationen til hoved, ansigt og genvindelse af vital energi og balance. 

 

Ayurveda og Thai Zoneterapien sammen, giver dig en helhed af velvære af denne gammel teknik der kommer fra det nordlige Imdien , der øger kroppens vitale energi.

Jeg blander selv de eteriske og økoloiske olier fra Urtegården.

Du får tilsendt et lille spørgeskema, som du udfylder og sender retur, så jeg ved hvad jeg skal være opmærksom på inden massagen, og så du kan føle dig i gode hænder.


Glæder mig til at servicere dig-
Lone Malouna Free
MalounaFree Univers