De smukke krystaller og sten

Igennem hele min opvækst har jeg altid været facineret af krystaller og sten, tænker især os piger lige fra vi kunne gå og lege prinsesser, har været vilde med smukke sten, og pyntede os med fantasi og leg med disse smuke sten, krystaller og perler der sparklede om kap med vores barneøjne.

Nogle år senere fandt jeg ud af at de havde visdom og magi i sig og min nysgerighed blev vakt, jeg tog på sten messer og købte altid sten med mig hjem, når jeg var ude på ferier ved varme himmelstrøg og også de kolde himmelstrøg, for sikke et eventyr, visdom og healing der ligger i disse krystaller moder jord så smukt har kreeret.

De sidste 10 år og sammen med min alternative og spirituelle rejser, på kurser og til behandlinger, er disse sten blevet mere og mere integreret i både min healing, kort og håndlæsning.

Der findes tusindevis af sten og svært at huske dem alle, så for mig er det stadigvæk nødvendigt at slå op og finde deres virke, især når det er nye der dukker op, jeg er også stadig på et langt studie i disse sten og er i fuld gang med kurser som jeg ikke har sat en slut dato på endnu, der er hele tiden noget at lære.

jeg vil dele noget af disse smukke sten i billeder  og lidt om deres virke her på min side,hvor du er velkommen til at læse med.

De smukkest sparklende krystal hilsner 

Lone Malouna Free